tisdag 5 april 2011

Härligt väder

Igår var vi ute en stund på fm och sen hela em. Riktigt skönt väder, äntligen :) Luna kröp runt i sanden och smakade på både det ena och andra. Ekollon var nog favoriten med tanke på hur många jag fick plocka ur hennes mun ;) Försökte stoppa in nappen istället men hon är inget nappbarn. Har den nästan enbart när hon sover.

Maten gick hyfsat igår, 1/4 burk biff stroganof, lite banan- mango puré, 1/2 isglass, chips. Hon har börjat säga till när hon vill sova. Sosa säger hon och ser på en med bedjande ögon, så söt.

Lunas kontaktsköterska ringde i morse och frågade hur det är med henne. Sa att hon börjat bli blå emellanåt och gå ner i pox. Låg på ca 74% igår trots att vi varit ute så det kanske börjar gå neråt nu. När hon blir låg kommer kräkningarna som ett brev på posten. Har börjat sova mer och vill gärna bli buren. Har inte tänkt på det för än sköterskan frågade, sker gradvis så man blir väl hemmablind. Tur att jag skriver dagbok. Ska väga Luna nästa tisdag så får väl prata lite mer då om hon inte blir dålig innan. Sköterskan jobbar hela helgen så det känns bra.

Julia kommer hem i em :) Hon hade hemlängtan efter 1,5 vecka hos pappa. Om en stund ska jag gå till kyrkan och kolla på dop klänningen till Luna. På lördag är det äntligen dags.



Glass är gott, så länge det är isglass


Ekollon måste smakas, ville gärna bjuda.

Inga kommentarer: