måndag 4 april 2011

Veckan

Känns lite tomt när Andreas börjat jobba och Julia är hos Kent. Hade varit skönt att få hem henne igen. Är inte van att hon är borta så länge, tur att det finns telefon iaf. På lördag blir hon 5år, shit vad tiden går. Nästa år börjar hon skolan, hej åldersnoja ;)

Igår hade vi en slappardag, åkte och hämtade Luna som sovit hos mina föräldrar. Köpte massor av barnmatsburkar från 6mån sen var vi bara hemma. Blev en sväng till netto med.

I lördags städade vi och sen kom mamma och hämtade Luna. På kvällen kom lite goa tjejer och drack lite :) Har kommit på att Luna äter barnmat utan bitar. Får till och med mata henne. Åt 1/2 burk på 2 tillfällen men ändå. Bara att börja om- igen. Vet inte vilken gång i ordningen men det gör inget hon äter :)

I fredags skulle jag och Anna börjat träna på det nybyggda gymmet men det var inte klart. Fick gå in och titta iaf, stort och fräscht. Köpte lite nya kläder till Luna, hon har ju vuxit lite :) Inte det lättaste att hitta tröjor på baby avd. Finns nästan bara bodies :/ Ska bli skönt när man kan börja köpa kläder i s.86 men det verkar dröja. Har precis börjat använda 80. Efter shoppingen åkte vi hem och åt. Sen åkte jag och Luna till Marie och Wilma. Både Luna och Wilma har jobbigt med att äta men den em åt dom riktigt mycket. Luna lyckades peta i sig 1/2 kanel giffel, lite glass, 6 skedar rödspätta m potatis, 5 skedar kräm m mjölk. Kräkningarna har nästan försvunnit. Ger bara 100ml per mål nu, det gör nog en hel del.


En av många ideér

1 kommentar:

famgranath sa...

Vad skönt att det verkar gå bra med maten och att ni slipper kräkningarna! Hoppas det håller i sig!