söndag 20 mars 2011

Lugna dagar

Här händer inte mycket just nu, är mest hemma och slappar :) Lite är väl för att Luna ska göra en kat nästa tisdag. Vill inte ställa in för att hon blivit sjuk.
Kräkningarna har blivit bättre sen jag sänkte hastigheten på matdroppet på natten och ger fullkornsvälling med nan 1 på dagen. Mängden hon får i sig är ingen höjdare men det får gå tills förkylningen gett med sig.
Julia var på kalas på Leos lekland igår. Hon hade jättekul och hade säkert velat stanna hela dagen men Luna tyckte inte det var så kul att sitta i stolen och titta på. Nöjde sig en stund med att fika lite och titta i en tidning men efter 1,5h var det svårt att hitta något som passade.
Stensomnade i bilen hem och vaknade inte ens när jag bar upp henne för trapporna.
Sömnen funkar inte heller, blir inte många timmar per natt för någon av oss. Julia är den enda som kan sova trots att Luna skriker och matpumpen tjuter.

I torsdags bjöd vi in oss till mamma och pappa. Åkte dit och lagade mat medan dom var och kollade på badrumsinredning. Pappa ska fixa i ordning toaletten uppe och göra den större, kommer bli jättebra :) Synd att man flyttat ut ;)

Inga kommentarer: