söndag 20 februari 2011

Semester från Borås

Nu är vi hemma igen efter en mysig helg hos Andreas. Har varit fullt ös på båda barnen hela tiden. Blev inte mycket vuxentid då vi var helt slut vid 9 på kvällen, hoppas på mer av det nästa helg när han kommer hit :) Julia har jagat dom stackars katterna nästan hela tiden och Luna har varit på alla tekniska saker hon kunde hitta. Hon har övat sig på att stå och börjar bli ganska duktig, kanske börjar gå snart :)
I fredags gick vi till hans föräldrar en stund, Julia körde slut på deras hund ;) Igår åkte vi till Malmö en sväng, kollade lite affärer, sen på em åkte vi till hans föräldrar igen och vidare till hans bror som fyllde år. Var riktigt livat där. Luna hade bara sovit max 15min på hela dagen så hon var jättetrött när vi åkte hem vid 6 på kvällen.
Resan till Malmö gick jättebra med barnen, inga förseningar alls. Trodde det skulle vara likadant på hemresan men sån tur hade vi inte. Började med att rälsen frusit sönder i Danmark så tåget var 20min sent till Malmö, sen vid en bonnhåla utanför Lund hade växeln fastnat mellan 2 spår så vi fick backa tillbaka lite och köra på ett annat spår en bit. Eftersom vi var 1h sena fick vi stå och vänta lite då och då på andra tåg som var i tid. Skulle bytt tåg i Varberg men det hade gått och nästa gick inte förän 16.40. Vi åkte med till Gbg istället där pappa kom och hämtade oss. Åkte från Malmö 9.30 och var hemma 14.15. Var vrålhungrig när vi kom hem så det fick bli pizza till lunch idag :)

Nya vagnen funkar jättebra, så smidig att köra och lätt att ta med sig.

Snart flyttar Andreas in med oss, slut på ensamheten :)


På kalaset
Hemma hos Andreas
Katt terroristen nr 1

1 kommentar:

M sa...

åhhh vad underbart härligt med kärleken... skönt att ni haft en skön helg!
och härligt för dig att få lite sällskap i vardagen...