tisdag 15 februari 2011

Barnmottagningen och ny vagn

Idag har vi varit på barnmottagningen, vägt Luna, hämtat pulmicort och fått prepulsid att sätta på granulomet jämte knappen (vävnad som kommit upp ur hålet). Hon hade gått upp lite sen i fredags nu 8600g. Pratat med dietisten idag med, ska fortsätta med majsvälling sen om några dagar ska jag börja hälla nan 1 (ersättning) i vällingen för att energiberika. Kontaktsköterskan har beställt en pump som förhoppningsvis kommer i början av nästa vecka. Då ska Luna få börja med lite nutrini på natten i låg hastighet.
Dietisten tror att nutrini blev för kraftig efter magsjukan därav kräkningarna. Det kan mycket möjligt vara så men jag mår illa bara av att lukta på den, då kan man ju tänka hur det måste smaka- urk. Luna äter fortfarande ganska bra själv, om hon skulle äta sämre när hon börjar med nutrini igen åker den i soporna. Helt underbart att slippa kräkningarna, torka, byta kläder, lakan och tvätta.

Efter barnmottagningen åkte vi och köpte en ny vagn till Luna, blev en Emmaljunga nitro city-11. Ville ha en smidig vagn, den är lite större än jag först tänkt men hon kommer kunna ha den länge. Sen kan man köpa till en liggdel om det någon gång skulle bli fler barn. Men det blir inte än på några år. Jag har vänt på sitsen så Luna sitter mot mig.



2 kommentarer:

M sa...

nu kommer hon åka som en prinsessa, hade den till vincent fast inte city, uten den med stora hjul, innan vi skaffade syskonvagnen!
ja, heja er , hoppas verkligen hon klarar maten bättre nu. kram

Unknown sa...

Ja den ser fin ut hoppas den är smidig Kram