måndag 21 februari 2011

Öppnis och annat skoj

Idag har det varit fullt ös medvetslös hela dagen. Har varit på 2 öppna förskolor (Kristineberg och Hulta) med A + barn och sen följde dom med hit och lekte. Åt lunch på BK, länge sen så det var gott :) Köpte en större nappflaska till matpumpen så den kan gå hela natten utan att jag behöver störa henne. Pumpen krånglade igår kväll, larmade för uppnådd maxvolym, att det var ocklusion (stopp i slangen) och knapparna funkade inte. Kände för att kasta ut den från balkongen några gånger när klockan gick och jag va dödstrött efter en lång dag på ett tåg.
Barnen somnade på 2 röda ikväll, skulle jag nog också kunna göra men vill se "livets ord" på 5an kl 22. Såg den när Luna gjort sin första op och låg på IVA. Var så skönt att kunna koppla bort allt för en stund och skratta. Det fanns inte så mycket att skratta åt annars direkt. Känns fortfarande konstigt när man tänker på att Luna var 1mån innan hon fick komma hem. Hela dagarna i 1 månad satt jag på en stol jämte hennes kuvös, att man orkade.

Idag tog Luna sina första stapplande steg :) Liten börjar bli stor.

Imorgon ska vi åka till barnmottagningen och ta bort suturerna äntligen! Passa på att ta en vikt och längd med. Hoppas det hänt något iaf :)


Djupt koncentrerad ;)
Go och glad som vanligt
Har stenkoll på hur ett stetoskop ska användas

Inga kommentarer: