onsdag 23 februari 2011

Sjuk igen

Igår var det äntligen dags att ta bort suturknapparna, inte helt smärtfritt men skönt när dom va borta. Vikten var 8830g och längden 75,5cm. Matningen på nätterna funkar bra, inte en enda kräkning :)
Efter sjukhuset åkte vi till öppnis på Hulta, var för ensamstående föräldrar. På kvällen kom Anna + barn och lekte lite.
Luna började hosta igår på öppnis, kom från ingenstans. På kvällen var hon jätte rosslig och fick airomir innan pulmicorten för att få bättre effekt. Efter duschen kräktes hon lite slem efter att ha hostat lite. Hennes läppar blir alltid lila efter bad/ dusch och hon kräks väldigt lätt, så små resurser har lill tjejen.Vid 22 vaknade hon och hostade jättemycket, fick koppla bort matpumpen och ta upp henne en stund. Gav extra airomir flera gånger för hon va så tät. La henne i min säng när det lugnat sig lite, hon somnade snabbt och jag la henne i sin säng igen. Sov bra fram till 6 sen vaknade båda barnen.
Idag har Julia varit på dagis, jag och Luna har röjt i förrådet. Blev mycket plats när jag la allt i kartonger istället för papperspåsar.
Tog tempen på Luna när vi kom hem efter vi hämtat Julia på dagis. Hon hade 39 grader men är inte så påverkad. Blev nyponsoppa med glass till mellis :) Maten går sådär nu när Luna blivit förkyld, inte långa friskperioder hon har.
Julia ska till sin pappa idag, stannar till på fredag em. Skönt att bara ha 1 barn på begravningen på fredag- om Luna är frisk tills dess förstås.


1 kommentar:

famgranath sa...

Stackars Luna, hoppas att hon kan få bli riktigt frisk snart! Jobbigt när det inte ger med sig.