onsdag 5 januari 2011

Kampen om maten

Ringde till Gbg imorse men kunde inte sätta upp Luna på väntelistan då läkaren har semester. Får ringa på måndag när han kommit tillbaka. Börjar kännas ganska brådskande med att få en tid.
Luna vägrar äta och håller på att bli uttorkad. VILL inte åka till sjukhuset idag men blir snart tvungen. Hon håller fortfarande på att kräkas när hon hostar så sonden får vänta någon dag till.
Vägrar tvinga i Luna vätskeersättning, hon hatar de och gör förmodligen mer skada än nytta när det gäller hennes ork och ätande. Är ganska gnälligt här hemma nu när hon inte äter. Vet att hon är hungrig men dricker max 20ml på flaskan åt gången och puttar bort den mycket bestämt.
Varför är frågan jag skulle vilja ha svaret på men det går ju inte. Det är bara att kämpa på och hoppas att det vänder snart.

Håller på att städa bort julsakerna, skönt när det är klart. Tur att jag inte tog fram så mycket och att jag inte har en julgran. I em är det dags att ta hand om tvätten. Passa på att städa lite med innan Julia kommer på fredag.

1 kommentar:

Helena sa...

snurrig å snurrig ibland blir man hemmablind :0) åh så blir man bara så ledsen när de inte äter och ingenting fungerar... hoppas det fungerar med lite festis, är ju iaf vätska och några kalorier..