tisdag 30 november 2010

Läkarbesök i Gbg

Idag åkte vi till Gbg på läkarbesök. Alla kontroller, ekg, pox, vikt och blodtryck gick jättebra. Sköterskan var förvånad över att det gick så snabbt och att hon var så glad hela tiden :)
Ul gick också snabbt när läkaren väl kom. Lungartärerna såg ut att ha vuxit lite, även om det är svårt att se på ul. YES :D
Kateteriseringen är planerad till mars-april och efter det blir det förhoppningsvis en glenn. Ofattbart, men vi är inte där än och det kan hända mycket har vi fått erfara.
Vikten hade gått upp lite, nu 8600g.
Om hon inte börjar äta mer inom 1par veckor ska hon sättas upp på väntelista för en peg (istället för sond). Så det blir av i början på nästa år isof. Hoppas verkligen hon börjar äta igen.
Trodde vi skulle slippa synagis (rs-antikroppar) denna vintern men eftersom hon fortfarande har shunt får hon det ändå. 1gång i månaden ska vi till dagvården i Borås, tar ca 30 min innan sprutan och 1h efter. Riktigt drygt att sitta där, sen gör sprutan väldigt ont och med dom mängderna Luna ska ha tar det minst 1min.

Luna ställde sig upp på egen hand igår på BVC. Tog tag i ett bord och drog sig upp till stående, så lycklig hon såg ut. Jag med förstås :)

Annars händer det inte så mycket här mer än det vanliga.

1 kommentar:

famgranath sa...

Vad skönt att alla kontroller gick smidigt. Hoppas att lungartärerna har växt! Hon väger bara ca 600 g mindre än Leo nu, det är bra jobbat.
Vad känner du för peg:en? Jobbigt eller skönt? Vi är så glada att vi fick satt den så tidigt. Vi måste ju ha den eftersom han inte äter ngt själv.

Stackars Luna som måste ta synagis i år igen, jag är glad att Leo slipper den.