tisdag 6 december 2011

Potta och ultraljud

Luna har för första gången lyckats prestera i pottan, kissat jämte den två gånger men nu har hon lyckats göra nr 2 två gånger :)
Ska försöka göra henne blöjfri till sommaren, då fyller hon ju 3år. Helt ofattbart min lilla tjej blir 3.

Ringde för att fråga om Lunas Ul som ska göras var 3e månad, var där i mitten på september så det är dags igen.
Fick reda på att dom ligger efter som vanligt så vi får nog komma efter jul... Visst att dom måste ta de sjukaste barnen först men vi går inte på dessa ul för skoj skull.
Hon har börjat bli blå emellanåt och svettas när hon äter. Sova middag har hon lagt ner trots att hon behöver det och sover jättedåligt nattetid.
Annars mår hon bra- suck!
Äter gör hon iaf och kräks ganska sällan nu för tiden :)
Verkar inte bli något av förkylningen och ingen feber *peppar peppar*

Ska på provtagning för att bli blodgivare på torsdag :) Det behövs fler, bara ca 4% av Sveriges befolkning ger blod men undra hur många % som är villiga att ta emot... Gissar att den andelen ligger bra mycket högre.
Alla får ju inte ge blod heller p.g.a sjukdom eller medicinering men dom som kan borde ge det ETT försök iaf och sen ta ställning.
Blod är färskvara och kan bara sparas i 6 veckor. Det är akut brist på 0 blod i Västra Götaland, den blodgruppen som alla kan ta emot men de som har 0 kan bara ta emot från sin egen. blodgrupp.

2 kommentarer:

angela sa...

Hej!
Måste bara få säga att jag är sjukt imponerad av hur stark du är som fixar 2 små tjejer, varav en hjärtis, helt själv!! Har själv 2 döttrar varav en föddes med HLHS men nu är transplanterad så jag vet hur tufft det är och då är vi ändå 2 om jobbet/ansvaret/oron/sorgen mm. Kämpa på, hoppas allt går bra med er alla tre! Kram Angela

Mickis.H sa...

Är du möjligtvis Esters mamma? Vi träffades i Gbg oktober 09 isof. Såg artikeln om er i Vi föräldrar :) skönt att hon fick ett hjärta ganska "snabbt".
Kram