söndag 27 november 2011

Uttråkade barn

Igår var Kent med Julia och Luna på Leos lekland en stund. Efter gick vi till McD och åt. Sen fick Julia sin efterlängtade ansiktsmålning :)
Luna fick en ballong istället och var mer än nöjd.
Jag och Luna åkte hem och sov.
På kvällen gick vi till Anna en stund, stannade inte så länge då Luna var trött.
Hämtade julgrejerna i källaren innan vi gick upp. Då fick jag ett sms från Kent där det stod att hans mamma hade suttit och supit på kvällen. Nu hade hon gått till pizzerian och skulle köpa mer öl.
Sa att Julia får givetvis komma hem om kärringen blir otrevlig.
Tog inte många minuter innan jag fick ett sms, kärringen låg och spydde å krälade i buskarna utanför.
En stund senare kom Kent och Julia hit, fick gå raka vägen in i duschen. Kärringen röker inne eller sparar fimparna inne iaf så det luktar as.
Det har tagits upp många gånger men det går inte hem.
Nästa gång Julia stannar i Borås med Kent bor dom på hotell.

Fattar inte varför hon inte är inne på LPT (tvångsvård) då hon uppenbarligen inte kan fungera i samhället. Tänker på barnens farfar, han bor med kärringen i den hemska miljön.

Idag har vi bara varit hemma och slappat. Hemskt väder ute. Bakade äppelpaj på em som skulle varit en annanaspaj men crème fraîchen var möglig...
Pajen blev ganska bra ändå :)

Barnen går på varandra hela tiden, försöker hitta på saker för att dom ska vara sysselsatta men ändå ryker dom ihop. Låter som en djurpark vissa stunder.
Dom behöver komma ut men det går inte, vi ska bli friska. Tyvärr är det vi som får sitta hemma då folk inte fattar att dom borde vara hemma vid sjukdom.

Har laddat upp med pyssel och sen blir det nog en hel del bakande.

Inga kommentarer: