tisdag 1 november 2011

Spruta och fotografering

Ringde Lunas hjärtsköterska i morse, pratade lite om hennes astma medicinering, bad om nya sprutor, aggregat och en större knapp. Sen kom vi överens om att Luna skulle ha influensa sprutan.
När vi kom in till Barnmott fick Luna sprutan och sen pratade vi om medicineringen. Ssk skulle be en läkare skriva ut singulair, den är antiinflammatorisk men innehåller inte kortison.

Åkte till öppnis på Hulta för att fotografera barnen, Luna var gravallvarlig i början men sen släppte det. Får en kod via mail för att kolla på bilderna på deras hemsida. Hoppas dom blir bra.

Efter fotografering åkte vi till Apoteket och hämtade den nya medicinen. Frågade om den skulle blandas ut, det skulle den men inte i vätska utan mat.
Jätte lätt att få i henne, eller inte!

Provade att blanda i jordgubbssylt men hon fick kväljningar och spottade ut...
Imorgon blandar jag i vätska och ger i knappen istället. Står att man kan dricka vatten direkt efter så fattar inte, kommer ju blandas i magen sen ändå.

På em kom mamma och hämtade Julia. Linn ville ta med Julia på bio imorgon :)

Luna retar Julia och slåss mycket. Blir mindre när hon får 100% uppmärksamhet men hemmet sköter ju knappast sig själv så det är omöjligt.
Orken är inte på topp heller vilket också är en bov i det hela.

Natten var bra, alla fick sova. Var uppe en gång men det är ingenting mot hur det är när hon har problem med astman. Ska bli intressant att se om den nya medicinen fungerar, håll tummarna.

// Mikaela

1 kommentar:

famgranath sa...

Håller tummarna att den nya medicinen funkar bra.