måndag 22 augusti 2011

5års kontroll på Bvc

Åkte till öppnis på fm idag. Märkte hur mycket Luna utvecklats sen vi var där senast. Nu ville hon inte sitta på mattan och bygga med de mindre barnen. Hon skulle måla, klippa och dega med de stora istället. Julia gjorde flaggor, en tupp och målade.

På em gick vi till bvc för Julias 5års koll. Hon fick rita, pärla, kolla på kort och berätta vad hon såg osv. Vägde 19,4kg med kläder och var 114cm lång.
Sen fick hon en spruta, polio, stelkramp m.fl det gick hur bra som helst. Skrattade hela tiden och sa att det kittlades. nu på kvällen hade hon lite ont i armen.
Luna fick också en spruta, MPR så nu är hon ikapp med grundprogrammet :)

Efter det var vi ute och lekte. Julia fick cykla lite med mig springandes efter. Det var dagens motion, haha. Konditionen var bättre än jag trodde :)

Precis när maten var färdig fick jag ett sms av mamma, hon hade hittat en tripp trapp stol på blocket. Ringde och kollade om den fanns kvar och det gjorde den så vi åt lite snabbt och gav oss iväg till Skene.
Den var i bra skick så det blev en snabb affär. Åkte hem igen och flyttade sitsen och fotstödet så den passade Luna. Det var inte det lättaste men tillslut gick det, satt som bara den.
Luna verkade helnöjd i sin nya stol. Ska bli intressant att se om det blir någon skillnad nu när hon har fotstöd. Om Luna kan koncentrera sig bättre på maten när hon vet vart hon har sig själv. Har forskats en del om det där så upp till bevis :)
Nu åker antilopstolen ner i förrådet.

Inga kommentarer: