fredag 3 juni 2011

Dietist besöket

Denna dagen har gått i ett, är lite trött nu men det har varit jättemysigt.

Lämnade Julia på dagis imorse sen gick jag ner till knalleland och hämtade bilen hos mamma. Åkte till Säs och träffade dietisten. Vi pratade om hur mycket Luna bör få i sig. D kom på en bidragande orsak till hennes viktnedgång, hon har ju börjar gå. Man blir så hemmablind, att jag inte tänkt på det.
Ska testa en ny matsort, preptisorb. Den absorberas snabbare och därför kan det hjälpa när kräkningarna kommer en stund efter matning då en del redan hunnit tas upp. Värt att testa.
Sen fick Luna smaka på en näringsdryck smothie, hon drack några klunkar. Har tidigare testat minimax jordgubb och vanlij, dom vägrade hon till och med att svälja så denna nya kanske funkar :) Tack för tipsen Beatrice.
För att få tag på preptisorben fick vi gå till en annan byggnad när barn avd ligger, hade inte med mig någon vagn så fick bära Luna fram och tillbaka. Ställde ju bilen vid rehab så det skulle vara nära till dietisten. Hade inte räknat med den omvägen, var ganska trött i armen efteråt. Även om hon inte väger så mycket för sin ålder är det ändå nästan 10kg att bära på.

Dietisten skrev ut näringsdryckerna och mer preptisorb om vi tycker den är bra.
Bestämde att vi skulle ha ett nytt möte ihop med logopeden efter op och semester.

1 kommentar:

famgranath sa...

Hoppas det funkar med den nya maten och att hon gillar smoothies.