torsdag 10 mars 2011

Förkylt

Jaha, då var Luna förkyld igen. Började rossla lite i förrgår och har bara blivit värre. Nu är hon jättesnorig och har börjat kräka igen. Hoppas bara att det inte blir mer och hon slipper penicillin, fick sista dosen igår. Ingen mer feber tack!
Gav henne nutrini igår med pumpen istället för att sonda välling, gick jättebra även med högre hastighet. Började med 300ml/h och ökade till 400. Hon fick 200ml/ gång och inte en enda kräkning. Känner på mig att denna dagen inte kommer bli lika bra :/
Blir isolering i 3 veckor fram till katen sen blir det förhoppningsvis en op strax efter det. Ja vi får väl sitta hemma och mögla till senvåren då man kan vara ute utan att frysa häcken av sig.
Vill att djurparken ska öppna, det är ju iaf en utomhusaktivitet

På söndag flyttar A hit, lite sällskap :)

Dags att ta hand om berget med tvätt

4 kommentarer:

Marielle sa...

Men kära nån, tar det aldrig någon ände med alla sorters sjukdomar...Stackars er och lilla Luna som hon kämpar.
Hoppas nu det snabbt går äver och at ni slipper mer antibiotika. Är ju inte bra för kropen med så mycket medicin, men vad ska man göra??

Styrkekramar till er alla!
Och Lycka till och bli sambo ;) Gott och slippa vara själv!

M sa...

ja, vad sa man säga? vad f-n kanske, ska ni inte kunna visa er utanför huset... är du säker på att Luna inte är extra infektionskänslig?! inget illa, utan jag bara undrar, känns som hon suger ät sig vartenda virus och bacill därute :(
och heja dig, sambo, vad skönt :)
massa kramar. och hoppas nu verkligen katen blir av.

M sa...

hmmm, men du, kan de inte när hon nu ändå ska in ta nån typ av prover? tänker även att skulle du få papper på det kanske det blir lite enklare med fk.. eller nja, enkelt blir det ju aldrig där. men v-bidrag mm skulle kanske kunna bli 100% istället.. ja, passa nu på att utnyttja honom till allt tråkigt, funkar inte på min nu 10 år senare.. :( :)

M sa...

hej, ja vi rongde dem och sa att vi ville ha ersättning för det vi legat inne, de skickade då ut en blankett att fylla i och så vill de ha ett intyg på att man varit inneliggande och varför, men inget bök eller så, har funkat toppen för oss, och det är ju ändå en del pengar och du kan få ersättning för allt du legat inne. dvs om hon varit försäkrad minst ett år ifall hon försäkrades efter att hjärtfelet upptäcktes, det är nackdelen, ett års karens, men det gäller från det datum hon försäkrades, så ring och tala med dem, de var väldigt tillmötesgående!