fredag 4 februari 2011

Barnmottagningen

Nu har jag och Luna kommit hem efter en vända på barnmottagningen. Märkte redan igår kväll att såret på magen blivit lite rött och var lite geggigt, tvättade och torkade torrt. Nu i morse var det mer rött och gegg. Tvättade igen, höll koll under dagen. I em var det ännu värre så jag ringde först Borås barnmott sen hjärt avd i Gbg, växeln och nutritionssköterskan sen till Borås igen.
Skulle åka in och kolla upp det. Tog "bara" 4h att få träffa läkaren, kirurgen och ta ett crp. Passade på att ta en vikt med, 9kg :) Ska ta nytt crp på söndag då det är något förhöjt, och träffa kirurgen igen. Hittade en kula jämte knappen som kan vara inkapslat blod, en perfekt grogrund för bakterier. Vi var ju inlagda förra året vid denna tiden efter hon fått en blödning efter katen som det vuxit bakterier i. Hoppas inte på en favorit repris. Kirurgen vi träffade idag sa att om kulan växer kan den behöva opereras ut. Enda stället Luna sövs är i Gbg, nej tack.
Åkte till apoteket efter vi fått gå hem och köpte hibiskrubb, hoppas det hjälper :)

2 kommentarer:

famgranath sa...

Usch då, hoppas inte det blir några problem nu med knappen!

M sa...

hej, tja, vi har ju fullt vårdbidrag för v, men denna gång när han gjorde tcpc var det en massa strul, men efter många om o men, och överklagan hit o dit gick det vägen :( annars har vi haft ganska bra handläggare som tur är.
och nu till er, lilla Luna, skulle vara skönt för henne att vara infektionsfri ett tag... tycker definitivt att du ska göra en omprövning av vårdbidraget, hoppas hon kryar på sig fort nu.
kram