söndag 30 januari 2011

Kalas och kommande resa till gbg

Idag har vi varit på kalas hos min kusin som fyllde 18år. Fick god mat, tacopaj och sen glass och tårta. Som ni säkert märker jobbar jag stenhårt på beach 2011 ;) haha. Nää men när vi kommit hem från gbg ska jag börja på gymmet igen :) Ska bli så skönt att röra på sig efter denna vintern. Sen att få ut all stress och frustration är inte fel det heller.
Väskorna står packade i hallen, skulle behöva sova men för mycket tankar som snurrar.
Kommer nog bli dåligt med sömn nästa vecka, speciellt på hjärtavd med alla kontroller och sen Lunas mardrömmar efter vi kommit hem.
Pappa kommer kl 10 imorgon då bär det av mot Gbg för inskrivning. Han och Julia är med hela dagen och kör oss till hotellet när vi är klara.
Ska bli intressant om dom lyckas sätta nål på Luna eller om narkos får göra det innan op. Ska höra om dom har något annat än emla som bedövning, den salvan drar ihop blodkärlen. Inte bra för någon som är svårstucken. Luna är fortfarande sönderstucken i händer och fötter sen första op när hon var nyfödd.
Hoppas vi får komma hem senast fredag men man vet ju aldrig.

2 kommentarer:

famgranath sa...

Hoppas allt går bra och ni får komma hem snart igen. Kommer att tänka på er.

M sa...

hej, vincent tål ju inte emla, och då har de prövat någon annan salva, börjar på r, men jag kommer inte ihåg vad den heter, nu tålde han ju inte den heller, men hör med dem, sektionssköterskorna vet garanterat! ska hålla alla tummar och tår för er nu. kram therese