söndag 23 januari 2011

Återhämtning tar tid

Nu är familjen frisk igen och håller på att återhämta sig. Luna är som vanligt den som har svårast för det, hon sover jätte mycket och sitter gärna i knät. Imorgon ska jag sätta tillbaka sonden, kommer inte bli populärt men hon måste få i sig mer näring så hon kan växa.
Hjärtebarnen ska ju inte ha sämre immunförsvar men Luna verkar suga åt sig varenda virus och bakterie som finns. Blir isolering till i sommar då vi har så mycket ingrepp som ska göras, knapp, kat och hjärt op. Kommer bli en tuff vår.
Barnen och jag själv klättrar snart på väggarna här hemma, inte varit utanför dörren sen i onsdags.
Luna stod helt själv några sekunder idag :) Hon försökte lyfta en fot för att ta ett steg men då tappade hon balansen och satte sig på rumpan. För ett par månader sen höll hon krampaktigt i bordet med båda händerna, nu håller hon bara lite med ena handen. Det går framåt sakta men säkert. Luna är min kämpe med små resurser som uträttar stora och svåra saker.

1 kommentar:

famgranath sa...

Det är jobbigt att det tar sån tid med återhämtningen! Så synd om dem. Det är så tråkigt med isolering, men förhoppningsvis kommer man att slippa det efter operationen!
Vad skoj att det går framåt med ståendet. Det verkar som om Luna och Leo ligger ungefär på samma nivå. Han står också med stöd.