torsdag 11 november 2010

Inskolning och matkrångel

Snart är Julias inskolning klar, äntligen. Hon hade kunnat gå sina vanliga tider redan men dom verkar vara lite strikta på det här med inskolnings tider.
Hon har hittat nya kompisar och leker för fullt i dockvrån/ utklädnings rummet.
Vi slapp åka till textilmuseet i tisdags då bussarna var inställda på morgonen p.g.a all snö.

Luna äter fortfarande inte mycket själv så det blir mest sondmatning. Hon har näsblod stup i kvarten, även innan sonden så får la ta upp det på nästa koll. Hon har lyckats pilla i sig lite makaroner, korvstroganoff, pepparkaka och cheese cake idag iaf :)
Ringde dietisten igår, hon beställde en annan sondvälling än den vi har nu (minimax) som är anpassad efter hennes ålder och näringsbehov. Hoppas hon dricker den, hon är lite kräsen med välling. Blandar hennes vanliga välling med minimax annars vägrar hon äta.
Den nya sondvällingen kommer på måndag, kommer inte ihåg vad den heter men den skulle vara från 18mån.
Skulle varit på återbesök i Gbg denna veckan men har fortfarande inte fått någon kallelse. Skönt tycker jag eftersom det verkar vara kaos där nere.
Väntar på kallelse från Borås med för nästa ul, får la se när den kommer. Tog ju 1v och 4 telefonsamtal att få ett recept på pulmicort. Beställde ett intyg för t fp med men det har jag inte fått. Får nog kontakta chefsöverläkaren för såhär ska det inte vara.
Först ska man ta hand om sitt sjuka barn och se till att hon får den vård hon behöver och sen ska man se till att sjukvårdspersonalen gör sitt jobb. Behöver jag säga att jag börjar bli liite trött.

Tur att Luna är en sån solstråle som lyser upp tillvaron :)

Inga kommentarer: