torsdag 1 april 2010

Tågresa

Idag har jag och Luna åkt upp till Hallsberg och hämtat Julia som varit hos sin pappa i 1v. Det gick ganska bra även denna gång att åka själv med båda barnen men det märks att Luna behöver mer och mer stimulans. Funkar inte att bara ligga eller sitta i knät med någon leksak.
Julia hade fått ett påskägg med smågodis av K som hon satt och mumsade på, lugnt en liten stund iaf ;)
Veckan har gått jättefort, fattar inte vart dagarna tar vägen. Men på något sätt sniglar sig tiden fram när det kommer till flytten den 1/6 och op, när den nu blir. Hoppas på i mitten på maj så jag hinner komma hem och packa innan flytten. Före 31/5 skulle op bli av iaf.

Luna är förkyld igen men det börjar redan bli bättre :) immunförsvaret tar sig :)
Eftersom dom inte tog något RS prov när vi var inlagda måste Luna ta den sista sprutan med *muttrar*. Äntligen är det den sista, för denna säsongen iaf :)
Hon har även fått 3mån vaccineringarna + hep B på bvc, bättre sent än aldrig. Var bara lite gnällig på kvällen annars märkte man ingenting på henne.

Julia fyller 4år nästa fredag. Gick sista året på gymnasiet när hon kom, tänk vad tiden går.

Igår åkte jag, Luna och Anna till Ikea i Gbg och kollade runt. Skönt med lite miljöombyte :)

Fick lite nyheter av barnens pappa idag. Blev väldigt besviken, han kommer att bo kvar där uppe 25mil här ifrån. Har väntat på svar om hur han har tänkt göra länge nu. Skönt att veta men så besviken. Hur man kan låta pengar gå före umgänge med sina barn övergår mitt förstånd.

Glad påsk allihop :)

Inga kommentarer: