torsdag 24 september 2009

GAHHH

Jag blir snart galen på idioterna som jobbar på ögonmottagningen i Örebro. Var där idag igen för att kolla Lunas lilla öga. Hon skulle få ögondroppar som vidgar pupillen så de kan kolla på hornhinnan. När vi kommer dit lyser dom henne i ögonen IGEN men kan inte säga hur påverkad synen är. Då kommer dom på att hon har mediciner som kanske inte går ihop med ögondropparna så nu ska vi tillbaka om ca 1mån istället. Ögonläkaren hade kunnat ringa upp till neo och fråga Lunas hjärtläkare direkt men dom valde att göra det senare. SUCK!!!!!!!!!!
Vi kommer få gå på kontroller där också. Hoppas det inte blir allt för ofta, då säger jag ifrån. De kan ändå inte göra något åt hennes syn så jag tycker dom kan vänta med alla såna saker tills hon själv kan säga hur mycket hon ser istället för att dom ska bända upp ögat och lysa med en lampa så Luna blir helt hysterisk.
Efter vi varit där gick vi till Neo, 1h tidiga då ögonundersökningen skulle tagit längre tid.
Fick väga, mäta och kolla syremättnaden innan ul, vilket såg bra ut, inga förändringar i hjärtat.
Hon väger 4245g så hon har gått upp 150g på 1 vecka :-) Hon är 54,5cm lång och huvudomfånget är 36cm.
Nu är vi utskrivna med :-D

Julia har tagit kort på dagis idag, hoppas dom blir bra.

1 kommentar:

Sandra ♥ sa...

Hon är såååå söt på den bilden du har längst upp!! :) Usch vad hemskt när dom gör massa undersökningar osv, ibland fattar man inte vad dom tänker med. När dom gör massa onödiga extra saker liksom. Hoppas ni har de bra iaf :)