onsdag 4 mars 2009

Resa till Hallsberg

I fredags körde jag och Julia till Hallsberg för att hälsa på Kent. Skulle egentligen åkt i måndags men han från Samis ringde ju. Får la se om han hör av sig som han sagt att han ska göra.
Det blev en lugn helg där uppe, var bara i Marieberg i lördags och shoppade lite. Köpte en svart skinn jacka, 1 par svarta byxor och 1par jeans till Julia. Ska byta de svarta byxorna, dom passade precis på längden så jag ska ta s.104 istället. Inte konstigt att hennes byxor i s.92 är korta....
Lite innan vi skulle åka hem igår ramlade Julia i trappan, blev bara lite röd i pannan så det va ingen fara men hon skulle ha plåster. Vi hittade lite läkartejp som vi satte i pannan, nu hade det onda gått bort ;-) En stund senare var det dags igen, men då behövde hon plåster på riktigt. Kent har ett sängbord med en trasig glasskiva i sitt rum som Julia skurit sig på. Det blödde ganska mycke från hennes pekfinger. Vi provade först med 3 lager tejp men det blödde igenom på en gång så det var bara att leta upp en kompress och tejpa igen. Nu höll det "tätt" iaf. Nu hade det onda gått bort igen men så fort hon fick syn på sitt finger gick hon och ojade sig. Man ska ju inte skratta men de va svårt att hålla sig...

Kent ringde på lägenheten igen, dom skulle gett den till tjejen som också var intresserad men hon hade tydligen betalningsanmärkningar. Nu skulle dom kolla upp Kent, och kolla om det var ok att vi flyttar in 1juni istället för 1maj. Det är ju trots allt mindre än 2mån kvar till 1maj och uppsägningstiden är på 3mån. Hoppas verkligen vi får lägenheten, vill inte va ensamstående längre.

Nästa vecka är det barnmorskan igen. Ställde mig på vågen idag, har gått upp 3,5kg nu när jag är i v.20. Inte så mycke ändå :-) Om vi flyttar måste jag kolla upp vart barnmorskan i Hallsberg håller till och vart förlossningen i Örebro ligger. Vill ju inte behöva köra runt och leta när det är dags ;-)

1 kommentar:

Ida sa...

Ah vad mysigt med syskon :) Lycka till med allt!! Ses säkert fler gnger på lekborgen nån gång. Hade bra