måndag 19 januari 2009

Hundvakt

Idag har jag varit hundvakt åt mamma och pappas hund Pepper. Nu vet jag precis varför jag inte har någon hund: man MÅSTE gå ut med den (jobbigt med alla trappor med en hund som är som ett yrväder+ Julia) Pepper är "tonåring" och testar en till max hela tiden. Han är så nyfiken och ska hälsa på alla som går förbi (tror att alla är lika glada som honom). Han följer gärna spår och var påväg under en häck, men jag var inte så sugen på att följa efter...
Skönt när pappa kom och hämtade honom.

Sen åkte vi till knalleland och fikade med Anna, Jolina och Theo. Julia och Jolina triggade som vanligt varandra och vi fick springa och jaga dom medans de skrek som aporna på djurparken. Jätte glada båda två tills vi fick tag på dem.

När vi varit hemma en stund var det dags att åka till min farfar som fyller 71år idag. Gick ut i god tid så vi skulle hinna dit men 2m innan Julia var vid bilen ramlade hon rakt på mage. Bara att gå upp och byta på henne. Det tog lite tid att komma upp för alla trappor för att lampan i trappuppgången har slutat fungera helt och hållet, innan krånglade den bara nån gång ibland.
Vi gick ut till bilen igen och åkte för att tanka. Stoppade i kortet i automaten, då stod det "kort ogiltigt" Fan tänkte jag, inte det åxå men sen upptäckte jag att det var ica kortet ja stoppat i... Då kände jag mig riktigt dum.

Kalaset var bra, mycke gott fika och tårta. Kom inte hem förän 20.40.

Datorn har blivit helt knäpp nu, den blinkar, byter rad när man skriver och hoppar över bokstäver (ser nått konstig ut är de nog därför)

Nu ska ja uggla tv och sen sova

Inga kommentarer: