söndag 4 december 2011

Sjukstuga, pyssel och mat

Igår var vi bara hemma, var tvungen att hitta på något för att få tiden att gå. Blev trolldegsbak, ska måla dom sen med :)

Idag skulle vi varit på hjärtebarnsfika i Gbg men det fick ställas in.
Julia var lite trött innan vi skulle äta lunch, visade sig att hon hade 40graders feber.
Känns lite surt då vi har hållt oss hemma för vi inte skulle bli sjuka...

Skulle handlat idag med men det gick ju inte när Julia är sjuk så pappa kom hit med lite glass, mjölk, ostbollar och julmust. Tack snälla! Vad skulle jag göra utan dig och mamma <3

Testar en ny mat teori, Luna får äta vad hon vill när hon vill för att försöka få igång hunger och matlust.
Hon går själv till frysen och hämtar glass.
De senaste dagarna har hon ätit mer än hon brukar göra på 1vecka annars.
Pratade med en kompis som också har en matvägrare. Hon fick det rådet av en ssk på barnmott som studerar till gastronomi ssk.
Kul att höra att fler tänker som jag :)

Innan har Luna inte velat ha glass osv i någon större mängd, ätit lika mycket vad jag än serverade men det verkar ha vänt.
Stekte pannkakor och plättar till kvällsmat. Luna åt nästan 2 hela plättar innan hon fick kväljningar, åt även lite av Julias mat vid lunchen. Alla andras mat är ju godare...

Julia har fortfarande ca 40 i temp, ingen större matlust men har iaf ätit en pannkaka, flingor och lite ostbollar under dagen.

Mycket mys i sängen har det blivit. Luna har levt rövare, stängt av tv:n, höjt volymen, slagits, sparkats och gett Julia några tjuvnyp.
Luna har bara sovit 15min på hela dagen. Hoppas hon sover inatt, brukar bli en ond cirkel då hon sovit för lite. Hon blir så trött att hon får svårt att slappna av och somna.

1 kommentar:

Harry sa...

Ja det låter som du fick fullt upp men det är du van vid nu :-) Vi stöttar så gott vi kan // kram pappa