torsdag 11 augusti 2011

Liseberg

I tisdags åkte vi till Liseberg med mamma och pappa. Hämtade upp dom i Gånghester, Luna fick några paket som öppnades innan avfärd. Cd skivor med barnmusik var det i dom, passade bra inför bilresan :)
Vi fick gå in i södra entrén, hade bokat åkpass och entré dagen innan så vi började att åka sagoslottet. Åkte massor av karuseller, åt lite och fortsatte åka tills parken stängde. Lite synd att Luna är så kort, de flesta karuseller har 90 gräns med vuxen. Försökte få med henne i elefant karusellen (vad den nu heter) men det gick inte. Detta var den mesigaste karusell jag åkt tror jag, åkte lite upp och ner. Rabalder (nya nyckelpigan) har samma längdgräns, fattar inte riktigt vad de tänkt där. Visst att man i vissa karuseller behöver vara en viss längd för att sitta säkert men i detta fallet var det bara löjligt. 90cm var alltså med vuxen. Borde gå lite efter ålder med, bara för att man har längden betyder inte det att mognaden finns...
Bara att hoppas Luna är 90cm nästa år annars hoppar vi Liseberg.
Jag och pappa åkte kanonen och sen Atmosfear, den var riktigt hög. Nästan så man ångrade sig där uppe ;) mamma åkte också den med pappa efter lite övertalning.
Sista åket var Jukebox, Julia älskar den.

Paketöppning
Morfar ser lite tagen ut ;)
Julia visar vägen
En karusell som Luna faktiskt fick åka...
Morfar uppskattar också farfars bilar
Kaninresan
Svanen på ponnykarusellen var Lunas sista åk för dagen
Julia hittade också en svan.


Inga kommentarer: