tisdag 12 juli 2011

Förra veckans aktiviteter: Leos lekland, Djurparken och Annelundsparken

I tisdags förra veckan åkte vi till Leos lekland med Marie och Wilma. Barnen lekte sig svettiga som vanligt och hade jättekul. Julia såg jag inte mycket av, hon hade fult upp att leka med andra barn.
Luna lyckades ta sig upp för trappan till rutschkanan i baby inhägnaden. Hon var ganska blå efter några gånger men så lycklig hon var.
Hon är helt otrolig, håller igång hela dagarna och kämpar. Något som ett friskt barn klarar utan ansträngning kan göra Luna knallblå och andfådd men hon gör det ändå. Det gör ont att se på hur hon måste kämpa men eftersom hon inte verkar lida så får man försöka skjuta undan dom tankarna lite- även om det är svårt. Hon vet inget annat, hoppas hennes lungartärer växer så hon kan få göra en TCPC op.

Med en beslutsamhet som få tar hon sig upp för trappan
Vägen ner går snabbt men kul är det
Drickapaus
Julia har byggt ett hus
Glass och Mer är gott- ibland


I onsdags förra veckan åkte vi till Djurparken innan vi skulle vara på sjukhuset för Lunas ultraljudskontroll. Barnen tycker det är roligt att gå dit så vi har varit där minst 5 gånger bara i år.Luna kramar staketet i barnens zoo


I lördags åkte jag och barnen till stan och mötte upp Marie och Wilma. Åt på Mc D innan vi gick till Annelundsparken och lekte. När dom små barnen började bli trötta gick vi ner till stan igen och kollade lite affärer. När dom vaknat gick vi en snabbsväng till lekplatsen i stadsparken innan det var dags att åka hem.
Julia vågade äntligen åka på stången ner utan hjälp

Djurälskaren Luna fastnade för en säl som hon tittade länge på och kramade

Inga kommentarer: