fredag 28 januari 2011

Leos, sjukhus, sprutor

I onsdags kväll kom A hit. Barnen sov redan så vi åt lite mat och sen kollade vi på film- The town.
Igår var vi på Leos lekland. Julia och Luna hade jättekul. Jag och A hade inte tråkigt heller ;) men vi var lite stora för de mesta sakerna. Kände hur otränad jag är, hade Luna på armen med- får skylla på det ;) Fattar inte hur ungarna orkar springa runt i flera timmar. Dom flesta var iofs knall röda i ansiktet och ganska svettiga.
Köpte lite nya 2 delade pyjamasar till Luna med. Blir för bökigt att ha baby pyjamas efter hon fått knappen. Dom nya var lagom på längden lite stora i midjan, fattar inte vad det är för några tunnor till barn som ska kunna ha dom.
Idag åkte vi till sjukhuset för den vanliga kontrollen, ul och vikt. Hjärtat såg bra ut, inga förändringar och poxen låg på 86%?! Hon ligger på ca 80% när jag mäter hemma. Vikten hade gått nedåt med 145g men det var ganska väntat med tanke på kräksjukan. Nya vikten 8700g. Hämtade ut synagis på apoteket med. Luna ska få sprutorna på tisdag när hon ändå är sövd, 2 sprutor mindre. Ska höra med Anders på måndag när i mars katen ska bli. Skulle vara skönt att få den gjord i början av månaden och förhoppningsvis en glenn op strax efter.
Idag kom brevet med kallelsen för knapp op, kl 11 på måndag ska vi vara på dagvården för inskrivning.Ringde och bokade rum på hotell Odin, tråkigt att de enda gångerna man sover på hotell är när Luna ska göra op eller kat.
Nu har A åkt hem, känns ganska tomt. Det är konstigt hur snabbt man vänjer sig vid att ha någon hos sig.


Fika på Leos


Inga kommentarer: