söndag 15 juli 2012

Födelsedagsfest

Igår var det fest, min kusin E fyller 21.
När vi kom dit fick vi välkomstdrinkar och sen gick vi tipspromenad runt huset. Frågorna handlade om E.
Vi skulle skriva ner något vi gjort eller varit med om på en lapp. Lapparna lades i en skål och sen skulle E läsa lapparna och para ihop dom med rätt person.
Mycket skratt och många fel ;)

Sen var det 5 kamp. De olika grenarna var stoppa penna i flaska, äta upp ett godissnöre utan att ta i det med händerna, äta Mariekex och sedan vissla med kexen kvar i munnen, flip a cup ( 2 lag står på varsin sida av ett bord, alla har 1 mugg med valfri dryck. 1a personen i varje lag dricker upp det som är i muggen sen ska den personen ställa muggen på bordskanten och försöka få den att hamna upp och ned. Först när man lyckats med detta får nästa person i laget börja dricka osv)
Sen var det musik quiz med låtar från 1991.

Efter detta spelade vi super beer pong (man står runt ett bord med muggar i mitten med dricka i. 2 personer på motsatt sida tar en mugg och börjar dricka, när muggen är tom ska man studsa en pingisboll i glaset innan man kan skicka det vidare. Den ena muggen får bara flytta 1 person åt gången medan den andra får flytta flera. Den lilla muggen ska försöka komma ikapp den stora muggen och när den gjort det och personen träffat pingisbollen läggs den muggen i den stora muggen. Den stora muggen blir allt högre och svårare att träffa så en person kan få dricka flera muggar om den inte lyckas få i bollen. Spelet är slut när alla muggarna är tomma)

En liten prisutdelning och sen tog vi bussen ner till stan för att fortsätta kvällen på Viva.
Var hemma vid kvart över 3 och fick en lång sovmorgon.
Barnen kom inte förän vid 4 på em, det var så skönt att bara vara ensam utan måsten.


-Mikaela

Inga kommentarer: